Hondenpension Heusden(s)Peelgeluk
Een fantastisch hondenleven voor even!!!

Huisregels

Door uw hond(en) bij ons in pension te geven, geeft u blijk van vertrouwen in ons hondenpension. Wij zullen op onze beurt al het mogelijke doen om het verblijf van uw maatje zo prettig mogelijk te maken.

Vergeet u echter niet dat het pension onmogelijk huis en gezin voor de dieren kunnen vervangen, het is slechts een zo veilig mogelijke opvang voor uw dier tijdens uw afwezigheid. Zo kan het gebeuren dat, ondanks alle zorg voor voeding, een dier magerder wordt, of dat er tijdens het spelen in de speelweide honden het stoeien omslaat in vechten en zich hierbij verwonden.

Wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat er zekere risico's zijn en ik me verplicht voel u daar op te wijzen, ook al hebben we dit nog niet mee gemaakt en zullen dergelijke zaken tot en uitzondering behoren. Omdat uitzonderingen echter ook gedekt moeten zijn, verzoeken we u vriendelijk de volgende punten even goed te lezen.

* De pensionhouder behoudt zich het recht voor ten alle tijden diergeneeskundige hulp in te roepen voor de in bewaring gegeven hond(en). De kosten die hier uit voortvloeien zijn voor rekening van de eigenaar.

*De pensionhouder kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor ontsnapping, ziekte, verwondingen of dood van het in bewaring gestelde dier.

*De eigenaar verplicht zich zijn dier(en) op de afgesproken datum op te halen. Bij verhindering dient dit tijdig te worden doorgegeven. Indien een hond niet binnen 14 dagen na de datum van afspraak gehaald is, geeft de eigenaar hiermede te kennen afstand van het dier te hebben gedaan. De kosten van pension, asiel, of eventuele euthanasie blijven voor rekening van diegene die het dier in bewaring heeft gegeven. 

*Uw hond dient 2 weken voor hij/zij bij ons op vakantie kan komen te zijn ontwormt en behandeld tegen vlooien. De hond dient vrij te zijn van vlooien en teken bij aankomst. 

* U bent verplicht om dierenpaspoort mee te brengen wanneer u uw hond(en) komt brengen

*Uw hond dient minimaal 2 weken voor aanvang van verblijf de jaarlijkse entingen te hebben gehad voor de ziekte van Weil, Parvo (jaarlijkse cocktail) en kennelhoest (vaccinatie). Wanneer de neusspray voor kennelhoest is gebruikt dient dat dit minimaal 3 weken van te voren is gebeurt. De entingen moeten minimaal geldig zijn tot en met de laatste dag van het verblijf.

*Ik accepteer ook een geldige titerbepaling waaruit aangetoond is dat de hond voldoende antistoffen in zijn/haar systeem heeft en afgegeven door een dierenarts.

*Ondanks alle goede zorgen kan het altijd gebeuren dat er schade optreed aan meegebrachte spullen of dat uw hond onverhoopt een ongelukje krijgt en hiermee schade brengt aan spullen van anderen. Hierbij bent en blijft u als eigenaar verantwoordelijk voor uw hond en zullen eventuele kosten die hiermee gepaard gaan voor uw eigen rekening komen. Normaliter vallen schades veroorzaakt door uw hond(en) onder uw WA verzekering. Check bij uw verzekeraar of uw hond wanneer ondergebracht in pension verzekerd is.

* honden dienen altijd aangelijnd te zijn bij brengen en ophalen*Bij vroegtijdig afbreken van uw vakantie worden de besproken dagen als nog in rekening gebracht.

*De dag van brengen wordt vol in rekening gebracht. de dag van ophalen half als dit voor 12.00 uur is, vol wanneer dit na 12.00 uur is..

*indien uw hond speciale zorg nodig heeft, medicatie of allergieen dan vind ik het fijn en waardevol om dit vooraf te weten zodat ik hier rekening mee kan houden, en/of me in kan lezen. Dit om de zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw hond.

*voor een aanvraag kunt u me een mailtje sturen met daarin de data waarvoor u opvang zoekt. Ik zal u dan berichten of we plaats hebben voor uw trouwe viervoeter en een intake formulier toesturen. Voor de aanvraag gehonoreerd kan worden dient u een volledig ingevuld intake formulier ingevuld naar mij te retouneren per mail. U krijgt dan een definitieve bevestiging per mail toegestuurd.

*Ik werk volgens de algemene Voorwaarden dierenpensions van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo. U kunt de complete voorwaarden te alle tijden bij ons verkrijgen. 
  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen