Hondenpension Heusden(s)Peelgeluk
Een fantastisch hondenleven voor even!!!

Welkom op de website van Hondenpension Heusden(s)Peelgeluk

We gaan op vakantie en uw hond kan niet mee!!!,            

Of bent op opzoek naar een vertrouwd adres waar u uw lieve viervoeter onder kunt brengen wanneer u aan het werk bent of een dagje weg wilt?

Dan zijn U en uw hond bij ons aan het juiste adres!

Wie ben ik...

Ik ben Danielle Coolen en samen met mijn man Johan en zoontje Sven wonen we in het mooie Asten Heusden, aan de rand van natuurgebied De Grote Peel.


Naast onze dobermannkennel waar we genieten van onze dobers en met veel liefde en passie af en toe een nestje pups fokken, begon langzaam de droom te groeien om een kleinschalig hondenpension te starten. Met de nadruk op kleinschalig omdat ik met 12 kennels uw hond de optimale aandacht en zorg kunnen geven die hij/zij verdiend. 

Buiten mijn jarenlange ervaring met honden en de cursus Kynologische kennis ben ik inmiddels gecertificeerd met besluit Houders Honden en Katten. (voorheen Honden en kattenbesluit). Daarnaast ben ik gestart met de opleiding Kynologisch massage en blijf ik me verdiepen in honden, gedrag, beweging enz. je bent immers nooit te oud om te leren!!

Het is mijn passie en mijn streven om uw hond een fantastisch hondenleven voor even te geven, zodat onbezorgd van uw vakantie kunt genieten!!!

Onder de verschillende buttons kunt u informatie vinden zodat u een beter beeld krijgt over het pension en alles wat er bij hoort.

Ik wens je veel plezier met het lezen en mocht je nog vragen voor me hebben, neem dan gerust even contact met me op.


Hopelijk tot ziens,


Lieve groetjes Danielle

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen