Hondenpension Heusden(s)Peelgeluk
Een fantastisch hondenleven voor even!!!

de tarieven voor een verblijf in ons hondenpension

prijzen per dag gewone kennel

eigen voer meebrengen

voer van ons brokken

voer van ons vlees

kleine hond (tot 30 cm)

€ 10,- p.d.

€ 1.00 p.d. extra

€ 2,00 p.d. extra

middel grote hond ( 31 tot 55 cm)

€ 12.00 p.d.

€ 2,00 p.d. extra

€ 3.50 p.d. extra

grote hond (56 cm en daar boven)

€ 14.- p.d.

€ 3,00 p.d. extra

€ 4,00 p.d. extra

Bij twee of meer dieren krijgt u 10% korting op het totaal bedrag! (wanneer zij ieder in een eigen kennel verblijven). Wanneer honden samen een kennel zullen delen gelden daar andere tarieven voor.

Voor 2 kleine honden samen in een verblijf vragen we € 15,- euro per dag met meebrengen van eigen voer.  (zie bovenstaande tabel voor meerprijs per hond van gebruik van ons voer)

Voor 2 middelgrote honden samen in een ruim verblijf vragen we € 18,00 per dag met meebrengen van eigen voer. (Voor de meerprijs van voer van ons zie bovenstaande tabel)

Voor twee grote honden in de ruime verblijfsruimte vragen we € 22,- per dag met meebrengen van eigen voer. (zie bovenstaande tabel voor meerprijs per hond van gebruik van ons voer)


De dag van brengen wordt als een volledige dag geteld wanneer uw hond voor 12.00 uur gebracht wordt, na 12.00 uur wordt deze dag als een halve dag geteld.

De dag van halen wordt niet meegeteld wanneer u uw hond voor 11.00 uur komt halen! Wanneer de hond tussen 11.00 uur en 15.00 uur wordt opgehaald wordt er een halve dag in rekening gebracht en na 15.00 uur ophalen wordt als een volledige dag berekend.

Reserveren!!!!  Wilt u een verblijf reserveren voor uw kanjer(s)? U kunt een berichtje achterlaten via de contact button. Geef bij het sturen van het berichtje duidelijk door voor welke datum (van/tot) een logeer plaatsje zoekt. Of het om een kleine, middel of grote hond gaat. Of het om een reu of teef gaat en of u eigen voer meebrengt.

Ik probeer binnen een dag bericht te geven of de gevraagde periode beschikbaar is. Ik zal deze gevraagde periode in optie zetten voor 3 dagen, mocht u de reservering definitief maken dan laat dit even weten. Wij vragen een aanbetaling van 30% van de totale kosten van het verblijf. Pas wanneer deze voldaan is staat de reservering vast voor u. U krijgt altijd een bevestiging dat de aanbetaling ontvangen is, en een resume van de afspraken qua datum e.d.. en zal ik u een intakeformulier toesturen met extra info betreft het verblijf. Wanneer u deze ingevuld heeft dan kunt u deze retouneren per mail of per post of uiterlijk meenemen wanneer u uw hond(en) komt brengen. (wanneer u voor de laatste optie kiest dan dient u eventuele wensen vooraf kenbaar te maken).

Bij het niet voldoen van de aanbetaling behouden we ons het recht om de reservering te annuleren zonder u hiervan op de hoogte te stellen. 

Bij een aantoonbare geldige reden zoals ziekte en of calamiteiten geeft dit natuurlijk recht op restitutie van de aanbetaling. 

Het restant bedrag mag u vooraf overmaken of contant te voldoen bij het brengen van uw hond(en). Let op....u kunt bij ons niet pinnen!!!!!


Nieuw Nieuw Nieuw Het is vanaf deze zomer ook mogelijk om uw viervoeter te laten wassen en drogen. Zo kunt u uw vriendje/vriendinnetje schoon en fris mee naar huis nemen. Indien u gebruik wilt maken van deze service geef dit dan aan bij uw reservering. We gaan ons best doen om dit zo prettig mogelijk te maken voor uw hond, echter gaan we niets forceren en afdwingen. Mocht het niet lukken dan krijgt u uw geld natuurlijk terug. De extra kosten voor de was en droog service zijn; kleine hond € 7.50, middel hond € 12.50, grote hond €17.50.


Wanneer u wilt kijken of u en uw hond(en) zich prettig voelt in ons pension, is het ook een mogelijkheid om een wen dag te boeken. Deze dag kan (mits er ruimte voor is) op elke door de weekse dag ingepland worden. Op een proefdag mag u uw hond tot 9.00 uur brengen tussen 18.00 uur en 18.30 uur weer komen ophalen. De hond kan dan gewoon lekker thuis eten. Na deze wen dag krijgt u van mij een eerlijk advies of het verblijf in het pension geslaagd gaat zijn of dat de hond bij een andere vorm van opvang misschien beter tot zijn recht zal komen. Soms kan een wen dag naar wens uitgebreid worden met een overnachting. Ook nu is dit alleen mogelijk wanneer we ruimte beschikbaar hebben. U mag u

w hond dan om 9.00 uur brengen en de volgende dag rond 9.00 uur weer op komen halen.  *Een wendag is gratis maar zeker niet voor niets. Zowel voor uw hond als voor ons is het reuze fijn om elkaar al te kunnen leren kennen. Dit maakt de volgende keer minder spannend en meer vertrouwd.

Mocht u uw hond regelmatig een nachtje of voor kortere verblijven bij ons willen brengen dan hebben we ook een 10 dagen kaart. Bij aankoop van deze kaart heeft u naast korting op verblijf van 10 dagen (24 uur) recht op een gratis dag en nacht. De kaarten worden  voor aanvang van verblijf afgetekend, indien u uw kaart vergeten bent is dat geen probleem omdat wij hier altijd een kopie van de kaart bij houden.  
 
 
 
E-mailen
Bellen