Hondenpension Heusden(s)Peelgeluk
Een fantastisch hondenleven voor even!!!

de tarieven voor een verblijf in ons hondenpension

prijzen per dag gewone kennel

eigen voer meebrengen

voer van ons

kleine hond (tot 15 kilo

€ 10,- p.d.

€ 12.50 p.d.

middel grote hond ( 15 tot 25 kilo)

€ 12.00 p.d.

€ 14,50 p.d.

grote hond (26 kilo en meer)

€ 14.- p.d.

€ 16,50 p.d.

wanneer twee honden (kleine en of middelgrote) mits haalbaar qua welzijn samen in een kennel kunnen verblijven geld de prijs voor de opvang van de grootste hond + €5.-. 

Voor twee honden in de ruime binnen verblijfsruimte vragen we € 22,- per dag met meebrengen van eigen voer en € 27,- met voer van ons.

Bij twee dieren krijgt u 10% korting! Bij 3 of meerdere honden krijgt u 15% korting!

De dag van brengen wordt als een volledige dag geteld wanneer uw hond voor 12.00 uur gebracht wordt, na 12.00 uur wordt deze dag als een halve dag geteld.

De dag van halen wordt niet meegeteld wanneer u uw hond voor 11.00 uur komt halen! Wanneer de hond tussen 11.00 uur en 15.00 uur wordt opgehaald wordt er een halve dag in rekening gebracht en na 15.00 uur ophalen wordt als een volledige dag berekend.

Wanneer u wilt kijken of u en uw hond(en) zich prettig voelt in ons pension, is het ook een mogelijkheid om een wen dag te boeken. Deze dag kan (mits er ruimte voor is) op elke door de weekse dag ingepland worden. Op een proefdag mag u uw hond tot 9.00 uur brengen tussen 18.00 uur en 18.30 uur weer komen ophalen. De hond kan dan gewoon lekker thuis eten. Na deze wen dag krijgt u van mij een eerlijk advies of het verblijf in het pension geslaagd gaat zijn of dat de hond bij een andere vorm van opvang misschien beter tot zijn recht zal komen. Soms kan een wen dag naar wens uitgebreid worden met een overnachting. Ook nu is dit alleen mogelijk wanneer we ruimte beschikbaar hebben. U mag uw hond dan om 9.00 uur brengen en de volgende dag rond 9.00 uur weer op komen halen.                                                                             *De kosten voor een losse wen dag zijn € 15,- en wanneer er een overnachting bij gewenst is € 20,- euro.


Puppy fun

Voor pups van 9 tot 15 weken € 60,-

voor pups van 15 tot 20 weken € 60,-

Voor pups van 9 tot 20 weken € 120,-

Fokkersspecial; voor het afhuren van de puppyfun ruimte inclusief gebruik van materialen en koffie/thee €20,- voor een vol half uur. tijd van arriveren en vertrekken wordt hier niet in meegeteld!!! Natuurlijk ben ik zelf ook aanwezig om waar nodig een helpende hand te bieden en mee een oogje in het zijl te houden. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen